Sorte Nike Sko Dame

Sorte Nike Sko Dame Store

Køb Sorte Nike Sko Dame online på Shop. Vi tilbyder et stort udvalg af sportsudstyr og tøj dag-til-dag levering og fri retur.

- Jeg er meget lettet og glad, Sådan siger den i dag 29-årige Puk Rebecca, der for år tilbage var med i 'De unge mødre' - reportageserien om piger/kvinder, der har kørt siden 2005 og handler om kvinder, der bliver mødre i en meget ung alder, SE og HØR fanger hende tirsdag formiddag klokken 11, hvor hun netop er trådt ud af Retten i Esbjerg som en fri kvinde, Her har hun ellers tilbragt en del timer de forgangne år, hvor hun er blevet dømt for diverse bedragerier - typisk for at sælge ting hun ikke var sorte nike sko dame i besiddelse af, men hvor hun alligevel indkasserede betaling for de varer, kunderne aldrig fik..

Hun fik senest en betinget dom på ti dages fængsel i februar i år for sorte nike sko dame tilbage i maj 2016 at have indkasseret 500 kroner for en hårtørrer, som hun aldrig sendte til kunden, Hun fik en prøvetid på et år, der gælder frem til februar 2018, og træder hun ved siden af inden da, udløses de ti dages fængsel, Puk Rebecca: - Jeg står ved, at jeg har lavet noget lort Men da hun i dag trådte ud af Retten i Esbjerg var hun blevet pure frifundet for forsøg på bedrageri, Sagen handlede om Puks salg af en computer på trendsales.dk, men da hendes konto på trendsales.dk blev lukket ned, uden at hun havde modtaget penge, og uden at hun havde haft muligheden for at sende computeren, kunne handlen ikke gennemføres..

- Dommeren sagde, at når jeg ikke havde modtaget nogle penge, var jeg heller sorte nike sko dame ikke forpligtet til at sende nogen computer, og jeg blev frifundet af en enig domsmandsret, siger Puk Rebecca til SE og HØR, Og ifølge den 29-årige mor til tre, er det sidste gang, at vi hører noget til hende i forbindelse med retssager, - Jeg står ved, at jeg har lavet noget lort og truffet dårlige valg mange gange tidligere, men siden maj 2016 har jeg ikke lavet noget kriminalitet, og du kommer ikke til at se mig som tiltalt i en retssal igen, siger Puk Rebecca til SE og HØR..

Hun er i gang med at læse HF som fjernstudie, har et arbejde ved siden af studierne og prøver ellers at leve et stille, lovlydigt liv med kæreste og tre børn på Fanø, hvor hun har boet de sidste syv år. Dommeren i dagens retsmøde anerkendte også, at Puk Rebecca har forsøgt at lægge sit liv om og lægge kriminaliteten bag sig. - Han sagde, at jeg nok skal passe lidt på, fordi der er mange, som vil have ondt i røven over mig, men han medgav, at jeg har forsøgt at træffe de rigtige valg den seneste tid, siger Puk Rebecca til SE og HØR.

Hun føler, at hun med dagens afgørelse har vundet en mere end et år lang kamp, efter at hun tog et sving væk fra den kriminelle løbebane, - Jeg har i mere end et år knoklet for at komme ud på den anden side, fordi jeg har en lortebaggrund med mig, og i dag har jeg fået bekræftet, at jeg har gjort det rigtige, og det giver mig simpelthen så meget glæde indeni, Jeg har sagt pænt farvel til min advokat og sagt 'vi ses aldrig mere', siger Puk Rebecca til SE og HØR, - Hvis jeg skal sorte nike sko dame lære mine børn at være et andet menneske, end det jeg har været, så er det fandeme vigtigt, at jeg træder i karakter, Så skal jeg være et forbillede for dem, og jeg føler, at jeg i dag har klippet et bånd til min fortid, fortsætter Puk Rebecca..

Hun har for nylig fået aktindsigt i sin barndom, og den er ifølge Puk præget af omsorgssvigt, bedrageri og fængselsstraf til nogle af de voksne, der var omkring hende. - Selv om jeg flytter væk fra min barndom og får børn selv, så sidder der stadig nogle dårlige mønstre i mig omkring hvordan man gør tingene. Jeg har helt bevidst truffet nogle dårlige valg omkring eksempelvis kriminalitet, men det har rod i barndommen, siger Puk Rebecca, der blandt andet så sin mords nye mand, der var blevet som en far for hende, ryge i fængsel i 14 år for drab.

Hun bed mærke i dommerens ord om, at han var af den opfattelse, at hun havde ændret sig i den gode retning, - Det sorte nike sko dame blev jeg da glad for, at han sagde, Det giver mig troen på, at jeg har gjort det rigtige, I mere end et år er jeg gået i seng med god samvittighed og jeg er vågnet op med god samvittighed og har budt en ny dag velkommen, siger Puk Rebecca til SE og HØR, Hendes sønner Malick på 11 og Liam på syv går begge i skole på Fanø, mens hendes yngste, datteren Isabella, går i den lokale vuggestue..

Hun har mærket, at hun er kendt - og ikke for det gode - i det lille samfund på Fanø, - Jeg kan få ondt i maven af at gå ind i vuggestuen og aflevere Isabella, Pædagogerne har altid været meget søde og taget godt imod mig og bedømt mig alene på min forældrerolle, Men de andre forældre.., Nogle hilser slet ikke på mig, andre kigger bare ondskabsfuldt, Andre igen mener ikke, at jeg skal have lov til at have mine børn boende hos mig, og at jeg er en dårlig mor, Det gør rigtig ondt indeni, og det er alene baseret på mine domme, Og jeg har ikke lyst til at have ondt i maven, når jeg skal aflevere og hente Isabella, sorte nike sko dame men sådan er dagligdagen bare, med folk der ikke bryder sig om mig og tænker det værste om mig siger Puk Rebecca til SE og HØR..Seneste