Åbne stillinger


Uopfordret ansøgning


Vi er altid på udkig efter nye kolleger, og du er meget velkommen til at søge uopfordret hos os. Udfyld en kandidatprofil og bliv optaget i vores talentbank, så kommer du i spil til fremtidige ledige jobs.


Henvendelser vedr. job, karrieremuligheder, praktik og studiesamarbejde

Har du spørgsmål, så kontakt:

Dorthe Hammer Hovaldt
Chief People & Culture Officer
Tlf. 2140 0848
[email protected]

Søg uopfordret
poster
00:00
--
/
--

Det sociale

I CEGO kan vi godt lide at se os som en stor familie. Derfor giver vi gerne vores medarbejdere mulighed for at bruge tid sammen uden for almindelig arbejdstid. Vi har selvfølgelig en årlig julefrokost og sommerfest, men der er også andre mindre aktiviteter, så som fredagsbar, go-kart ture, pub crawls og julehygge for medarbejdere med børn, for bare at nævne nogle få.

Personalegoder

Ud over løn tilbyder vi en lang række personalegoder: Pensionsordning, sundhedssikring, en god kantineordning, fitnessrum i bygningen, gratis massage, meget fleksible arbejdstimer og politik om nul overarbejde.

Vores værdier

Vi tror på at passionerede og engagerede medarbejdere leverer de bedste resultater. Derfor arbejder vi hårdt på at tilbyde det bedst mulige arbejdsmiljø! For os betyder det at lade hver enkel medarbejder tage ansvar for deres arbejde og sikre en god kommunikation mellem medarbejdere. Vi tror på at medarbejdere, der har det sjovt på arbejdet, er mest kreative og laver de bedste spil!