Åbne stillinger


Ansøg uopfordret


Hos Cego A/S søger vi løbende nye medarbejdere.
Vil du ansøge uopfordret og have størst chance for at blive kontaktet først ved kommende jobs, eller ønsker du at ansøge som elev eller praktikant, så udfyld nedestående formular, og bliv optaget i vores talentbank.

Ansøg uopfordret
poster
00:00
--
/
--

Det sociale

I CEGO kan vi godt lide at se os som en stor familie. Derfor giver vi gerne vores medarbejdere mulighed for at bruge tid sammen uden for almindelig arbejdstid. Vi har selvfølgelig en årlig julefrokost og sommerfest, men der er også andre mindre aktiviteter, så som fredagsbar, go-kart ture, pub crawls og julehygge for medarbejdere med børn, for bare at nævne nogle få.

Personalegoder

Ud over løn tilbyder vi en lang række personalegoder: Pensionsordning, sundhedssikring, en god kantineordning, fitnessrum i bygningen, gratis massage, meget fleksible arbejdstimer og politik om nul overarbejde.

Vores værdier

Vi tror på at passionerede og engagerede medarbejdere leverer de bedste resultater. Derfor arbejder vi hårdt på at tilbyde det bedst mulige arbejdsmiljø! For os betyder det at lade hver enkel medarbejder tage ansvar for deres arbejde og sikre en god kommunikation mellem medarbejdere. Vi tror på at medarbejdere, der har det sjovt på arbejdet, er mest kreative og laver de bedste spil!