lyckost

Lyckost.se er CEGOs svenske online casinoside.

Siden 2019 har Lyckost serveret sjove spil for små indsatser til hele Sverige – og vi udvikler konstant nye underholdende spil fra vores hovedkvarter i Aalborg.

På Lyckost.se kan du prøve underholdende og spændende spilleautomater, som du ikke finder andre steder. Lyckost er Spilnus søsterside – kort sagt alt det gode fra Spilnu på svensk. Derfor er Lyckost allerede godt på vej med markedets førende online spilleautomater i et væld af farverige temaer tilsat ekstra underholdende bonusspil.

Lyckost.se har fra start haft en svensk spillelicens, ligesom alle aktiviteter på Lyckost.se overvåges af det svenske Spelinspektionen og opfylder alle krav til sikkerhed, udbetalingsprocent, ansvar og mere, som kræves af de svenske myndigheder.

Det skal være sjovt at spille hos os. Derfor fokuserer Lyckost på længerevarende spiloplevelser, som underholder længere uden det skal koste en formue. Her er fokus på hyggen og det sociale, hvor spillerne kan chatte med hinanden – alt imens de spiller med om at vinde store gevinster.

Besøg lyckost.se