Adidas Stan Smith Suede Black

Adidas Stan Smith Suede Black Store

Køb Adidas Stan Smith Suede Black online på Shop. Vi tilbyder et stort udvalg af sportsudstyr og tøj dag-til-dag levering og fri retur.

Du skal altid være på vagt, når nogen lover dig noget i en artikel, Men her på redaktionen vi vil alligevel kaste os ud på dybt vand og love dig, at dit sex- og samliv kun kan blive bedre, hvis du efterlever tre enkle regler, Vi har nemlig talt med sexolog og terapeut Amanda Lagoni, der oplyser, at det helt basalt kan koges ned til tre ord, der alle starter med t: Tillid, tid og teknik, Tillid skabes først og fremmest ved kommunikation, men også ved adidas stan smith suede black at der er helt klare rammer for relationen, fortæller Amanda Lagoni..

- Det er jo tit det, der går galt, At den ene vil meget, og den anden ikke, At man er i tvivl om, hvor adidas stan smith suede black den anden vil hen med forholdet, Særligt kvinder åbner sig først, når de har en helt tryg base, At vi ved, hvad vi har med at gøre, Vi skal acceptere forholdet, Hvis man har en partner, der siger: ’jeg vil gerne have sex med dig, men du skal ikke være min kone’, så skal vi acceptere den præmis, før tilliden opstår, Det er helt grundlæggende, at vi skal have tillid til, at den anden vil os det godt og er nysgerrig på os..

På Sinful.dk finder du også masser af kinky udstyr, der kan hjælpe til at udleve sexfantasier, Læs også Ryst den røv! Tid handler om at have god tid til sex, Men endnu vigtigere er hyppighed, lyder det fra eksperten, - Jo oftere vi har sex, jo mere har vi lyst til, Mere avler mere, Vi udskiller nemlig adidas stan smith suede black en masse gode hormoner og vanedannende stoffer under sex, Lysten og gnisten kan dale undervejs i et forhold, men kontinuitet er vigtig for udvikling i sexlivet, fortæller Amanda Lagoni..

- Hvis man kun har sex hver tredje uge, så skal den ene gang sex tale for alle de andre gange. Skal man så gøre det, man plejer at gøre? Bevæge sig på sikker grund? - Har man derimod sex hver anden dag, så er det lidt lettere at sige, ’nå hov. Vi nåede det kun lige’. Eller ’nu prøver vi lige i toeren’. Eller at ’vi gør noget andet, end vi plejer. For i overmorgen, så gør vi det jo igen’. Læs også Sommerens tre sexsællerter - Skal vi have god sex, skal vi have meget af det, siger terapeuten, der naturligvis understreger, at man jo også kan have god sex ved et engangsknald.

Teknik handler om at kende sig selv og sin partner og at være nysgerrig på sig selv og partneren, Vi skal kommunikere med vores partner, hvad vi elsker, Der er jo en del teknik forbundet med sex, adidas stan smith suede black - Kan vi give os hen, så kan kroppen mange ting selv, Men hvis man skal være god til at hjælpe sin kvinde som mand, så skal kvinden også være god til at sige, hvad hun kan lide, Læs også Liderlig med Lemmy - Vi skal også variere vores teknik, så vi ikke bare er Duracell-kaniner, Vi kvinder kan godt lide langsom sex, og mange af os får først en g-punktsorgasme ved god, stille penetrering i 30-40 minutter, Det er der ikke mange, der har teknik til, Mange mænds teknik er desværre lidt hurtig og hård..

Har du brug for at finpudse teknikken? Find masser af sexudstyr, der kan hjælpe til i sengen. - Der er meget teknik i at kunne holde sig som mand. Men det kan man, hvis man øver sig, råder sexologen. Så husk, at det gode sexliv handler om de tre gange ’t’. Tillid, tid og teknik. Det skylder du både dig selv og din partner. Få flere gode sexråd på http://amandalagoni.dk

Ved første øjekast ligner det bestemt ikke, at der er noget galt med dette billede, adidas stan smith suede black der er taget fra den britiske musiker Adeles sidste album ”25” – andet end at det naturligvis vender på hovedet, Men vent til du vender billedet om, For så dukker der pludseligt en noget mere uhyggelig udgave af den ellers så smukke sangerinde frem – og det mystiske billede bliver lige nu delt flittigt på de sociale medier, Læs også Caroline Wozniacki optræder med Adele-hit Læs også 11-årig imponerer alle – synger han bedre end Adele?.

Det ligner umiddelbart bare et billede af Adele, der er vendt på hovedet, Foto: TheShadeRoom/Instagram Hvis du ikke allerede nu har opdaget det, er det Adeles læber og øjne, der er skyld i den mærkværdige transformation, når du vender billedet på hovedet, For ”Hello”-sangerindens læber og øjne er blevet redigeret i fotoshop og vender nu helt modsat af, hvad de burde – og det er er altså dét, der giver det pudsige resultat, når du vender billedet om, adidas stan smith suede black Læs også Vild med Adele - så skal du se denne video!.Seneste