Adidas Shorts

Adidas Shorts Store

Køb Adidas Shorts online på Shop. Vi tilbyder et stort udvalg af sportsudstyr og tøj dag-til-dag levering og fri retur.

Det er kun et par måneder siden, at Miley Cyrus og Liam Hemsworth fandt sammen igen, De gik fra hinanden i 2013 – efter de blev forlovede i 2012, Hurtigt efter den genoplivede romance viste Miley Cyrus sig i januar frem med adidas shorts den forlovelsesring, som hun tidligere havde fået af Liam Hemsworth, og kilder tæt på parret har sagt, at 23-årige Miley både er klar til at få børn – og at blive gift hurtigt, da hun ikke vil have en lang forlovelse denne gang, Og nu ser det ud som om, at den plan er godt undervejs, I hvert fald melder flere medier, at Miley og 26-årige Liam er blevet gift i al hemmelighed..

Ifølge Life & Style Magazine blev adidas shorts parret gift ved en hemmelig ceremoni på deres vinterferie, Liam og Miley skulle også have fortalt deres venner, at de nu er gift – og de kalder hinanden for ”min mand” og ”min kone”, Det skriver Mirror, Kilden, der har afsløret ægteskabet, fortæller også, at Liam Hemsworth var meget følelsesladet til selve ceremonien – og han var ved at græde flere gange, da han skulle beskrive sin kærlighed til Miley – og så begyndte hun også at græde..

Angiveligt er ceremonien dog ikke helt godkendt adidas shorts alle steder – og planen skulle ifølge kilden være at holde et nyt bryllup i marts, så det hele er fuldt ud lovligt, Læs også Nu er Miley Cyrus klar til børn Læs også Er Miley Cyrus og Liam Hemsworth sammen igen? Både Liam Hemsworth og Miley Cyrus har selv holdt lav profil i medierne, når det kommer til deres forhold, denne gang, Og de skulle være enige om at holde tingene privat, Det var et problem tidligere, hvor Miley Cyrus meget gerne ville eksponeres, mens Liam Hemsworth ikke brød sig om den store medieomtale. .

Læs også Miley - nu HELT NØGEN - viser ALT! Se de søde billeder af Miley Cyrus og Liam Hemsworth sammen:  Miley og Liam sammen Foto: All Over 1 / 15 Foto: All Over 2 / 15 Foto: All Over 3 / 15 4 / 15 Liam og Miley da de var kærester i første omgang. (Foto: All Over) Foto: All Over 5 / 15 Foto: All Over 6 / 15 Foto: All Over 7 / 15 8 / 15 Foto: All Over 9 / 15 Foto: All Over 10 / 15 Foto: All Over 11 / 15 12 / 15 Foto: All Over 13 / 15 Foto: All Over 14 / 15 Foto: All Over 15 / 15 Miley og Liam sammen

16-årige Nicoline Simone, der under "X Factor" blev sat sammen med Jean Michel, er indblandet i en narkosag, Det skriver BT i dag, Læs også: Chok: Jean Michel trækker sig fra "X Factor" Ifølge avisen blev Nicoline Simones eks-kæreste samt en anden mand i marts måned varetægtsfængslet i sagen, der drejer sig om salg af narkotika i større mængder, BT kan berette, at den unge "X Factor"-pige har været vidne til flere kriminelle handlinger - hun skulle bl.a, have siddet i en bil, som politiet mener, har transporteret narko over grænsen, Læs også: Jean Michel: Udelukket fra finalen Nicoline Simones mor siger til avisen, at hendes datter faldt i dårligt selslkab, da hun forelskede sig i en ældre fyr, som øjensynligt var indblandet i nogle indbrud og chikanerede den unge pige, da hun havde brudt med ham, Hverken familien eller politiet ønsker at kommentere BTs oplysninger om, at Nicoline Simone selv skulle være sigtet i sagen, der ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi er af en betragtelig størrelse, Hendes mor understreger, at datteren aldrig selv adidas shorts har taget eller solgt stoffer..

Den labre "Weekend weekend"-vært Ibi Støving er allerede mor til fire-årig Anakin. Men selvom skønheden i øjeblikket er uden kæreste, er hun bestemt ikke færdig med at reproducere. - Jeg vil rigtig gerne have flere børn. Jeg er slet ikke færdig, hvis jeg selv kan bestemme det, fortalte 37-årige Ibi til seoghør.dk, da hun troppede op på den røde løber. Læs også: Ibi Støving: Evakueret i nat - Jeg vil rigtig gerne være mor til fire, men så kan jeg også godt mærke, at jeg skal til at skynde mig, hvis jeg skal nå det, kvidrede smækre frøken Støving. Heldigvis har single-moren en plan. Og den behøver ikke nødvendigvis at have en mand med. Læs også: Frække Ibi Støvings nye krop - Jeg tænker, at hvis jeg kan lave tvillinger næste gang og så adoptere én, så burde det være muligt. Desværre er der ikke nogen, der har stillet op til det projekt. Men ellers kan man jo heldigvis gøre det uden en mand...

Mie Moltke og Lai Yde, der blev kendt sammen i 2007-udgaven af ”Vild med dans”, har fået nok af hinanden og trænger til at få afstand fra adidas shorts deres samvær, Det skriver billedbladet.dk, - Vi har haft otte meget intense år, og nu har vi brug for luft og afstand for at mærke efter, hvad vi skal, Kærligheden vil altid være der, men vi kan ikke bare lukke øjnene for, at vi kommer til at slide på den, hvis vi ikke får luft, siger danseren Mie Moltke til Billedbladet, Der var amoriner i luften, da skuespilleren Lai Yde og danseren Mie Moltke mødte hinanden under dansetræningen til 2007-sæsonen af ”Vild med dans” og sidenhen fandt sammen..

Læs også Lai Yde og Mie Moltke: Udsat for hærværk Kærligheden var tæt gennem forholdet, da de i 2011 blev gift og samme år fik sønnen Mio, Men forholdet kunne åbenbart krakelere mellem adidas shorts de to, når man som dem både arbejder og lever sammen, Dog er kærligheden dog ikke helt forsvundet mellem de to, - Kærligheden er intakt, og Lai og jeg vil altid have en relation, Vi har jo Mio, og vi har gennemgået en fantastisk udvikling sammen, Jeg vil altid være Lai dybt taknemmelig, og vi vil altid elske hinanden, Men om det skal være som par, ved vi ikke, sige Mie Moltke til Billedbladet..Seneste